Ajankohtaista


Muutosten tuulia Autovistalla

Muutimme uusiin toimitiloihin Helsingin keskustaan. Uusi osoitteemme on Aleksanterinkatu 48B, 00100 Helsinki. Myös asiakaspalvelumme puhelinnumero on muuttunut. Uusi numero on 09 4245 1177.


Syksyn webinaarit


Autovista aloittaa webinaarit syksyn alussa. Aikataulu julkaistaan kesän aikana, mutta voit jo nyt ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköpostitse asiakaspalveluumme. 

Autovistan uutiskirjeet

Seuraava uutiskirje lähetetään elokuussa viikolla 34. Jos haluat tilata kirjeen sähköpostiisi ota yhteyttä asiakaspalveluun.

***Kesäkuun kirjeessä peruutislinkki oli virheellinen. Mikäli haluat perua postituksen, pyydämme teitä lähettämään sähköpostin asiakaspalveluumme asiakaspalvelu(at)autovista.fi
Pahoittelemme virhettä.


Vaihtoautoindeksi & myynnin kuukausiraportit

Vaihtoautojen indeksiraportit ja kuukausiraportit julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen
mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista.

Tilaa uudistetut raportit sähköpostiisi Autovistan Asiakaspalvelusta lähettämällä sähköposti osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)autovista.fi. 

Tilaajana saat raportit suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Kesäkuun raportit julkaistaan heinäkuun alussa.

Myyntihintojen ja vaihtoautojen kuukausiraportit julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. Tilaa uudistettu raportti sähköpostiisi ilmoittamalla mielenkiinnostasi Autovista Asiakaspalveluun.