Ajankohtaista


Autovista Akatemia


Autovista on aloittanut tuotekoulutuswebinaarit. Tällä hetkellä voit ilmoittautua mukaan Markkinamies Kampanja webinaariin. llmoita kiinnostuksestasi sähköpostitse asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle kutsun seuraavaan webinaariin. 

Markkinamies ja uusi Markkinamies Kampanja
Webinaarissa käydään läpi Markkinamiehen ominaisuuksia ja miten ohjelmaa käytetään ja tutustutaan uuteen Markkinamies Kampanja lisäoption ominaisuuksiin. Erotu joukosta Markkinamies Kampanjalla. 

VIS Peruskäyttäjä
Webinaari on suunniteltu uusille käyttäjille ja niille jotka ovat käyttäneet VIS:iä vähän aikaa, mutta kaipaavat lisää opasusta.

VIS Velho
Oletko jo kokenut VIS-käyttäjä, mutta haluat varmistaa että saat kaiken hyödyn irti ohjelmasta. Ilmoittaudu mukaan.

Autovistan uutiskirjeet

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat ajankohtaisia uutisia suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirjeemme ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.


Vaihtoautoindeksi & myyntihintaindeksi(kuukausiraportti)


Vaihtoautojen indeksi- ja myyntihintaraportit ovat ilmaisia raportteja, joita julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä ja varastotasosta, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista.

Tilaa uudistetut raportit sähköpostiisi Autovistan Asiakaspalvelusta lähettämällä sähköposti osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)autovista.fi.

Tilaajana saat raportit suoraan sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. 


Myyntihintojen ja vaihtoautojen kuukausiraportit julkaistaan 12 kertaa vuodessa. Raportit antavat hyvän yleiskatsauksen mm. vaihtoautojen myynnin volyymistä, hintakehityksestä ja varastojen kiertonopeuksista. Tilaa uudistettu raportti sähköpostiisi ilmoittamalla mielenkiinnostasi Autovista Asiakaspalveluun.

Markkinatilanneanalyysi

Autovista julkaisee myös neljä kertaa vuodessa maksullisen Markkinatilanneanalyysin, joka on hyvin kattava tietopaketti automarkkinoista ja sisältää analyysin lisäksi mm. jäännösarvoennusteita, hintaindeksejä ja myyntiaikoja osaryhmien (mm. käyttövoiman) mukaan sekä tilastoja. 

 Markkinatilanneanalyysien tilaukset ja kyselyt voi laittaa suoraan myynnille. Katso "Myynnin yhteystiedot" yläpalkista.


** Vuoden viimeinen Markkinatilanneanalyysi julkaistaan viikolla 50. Kysy lisätietoja myynnistä tai asiakaspalvelusta.