Asiakaspalvelu


Tervetuloa Autovista Asiakaspalvelu sivulle

Autovistalla on käytössä Asiakaspalvelu portaali, jossa voit näppärästi täyttämällä lomakkeen kirjata palvelupyyntösi ja seurata niiden käsittelyä. Voit kommentoida palvelupyyntöäsi halutessasi vaikka mobiililaitteella!

Tutustu uuteen Autovista asiakaspalveluportaaliin luomalla tunnus ja kirjautumalla sisään.

  • Mikäli portaalin toiminnassa on häiriöitä voit aina ottaa yhteyttä meihin myös vanhaan tuttuun sähköpostiin asiakaspalvelu (at) autovista.fi.
  • Lähettäessäsi viestin sähköpostilla luo järjestelmä automaattisesti sinulle tunnuksen (mikäli sinun sähköpostiosoitteellasi ei ole vielä tunnusta Asiakaspalveluumme) ja saat tästä vahvistusviestin.
  • Voit tunnuksista huolimatta jatkaa kommunikointia sähköpostilla ennen salasanan asettamista.
Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä vanhaan tuttuun numeroon 

+358 (0) 207 521 602

Puhelin päivystää arkisin klo 8:30-16:00.

Voit myös aloittaa Messenger chatin Asiakaspalvelun kanssa skannamalla oheisen koodin Messenger appilla tai aloittamalla keskustelun Facebook sivujemme kautta.

 

Autovista Asiakaspalvelu tiedotteet:

  • Tervetuloa lomilta! Mikäli salasana on lomasi aikana vanhentunut tai unohtunut voit tilata salasanan vaihtolinkin painamalla kirjautumisruudun alla olevaa punaista tekstiä "Salasana unohtunut?"  Me emme valitettavasti voi salasanoja uusia Asiakaspalvelussa vaan vaihto menee automatiikalla. Jos kuitenkin tulee ongelmia pirauta +358 (0) 207 521 602 niin katsotaan yhdessä missä vika. Huomioithan että salasananvaihtolinkki on voimassa vain 24h!.


Seuraa meitä Somessa

FB https://www.facebook.com/AutovistaOy/

Twitter https://twitter.com/AutovistaOy

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/autovista-oy

 

Palveluiden status:

 Kaikki palvelut