Yritys

EurotaxGlass's on autoalan tietopalveluita ja ohjelmistoja tuottava yritys, joka toimii 31 maassa pääasiassa Euroopan markkinoilla. EurotaxGlass'sin tuotepaletti kattaa koko autoalan: valmistajat ja maahantuojat, vakuutus- ja rahoitusyhtiöt, autoliikkeet ja kuluttajat.

Grey-Henistä (Autovista Oy) tulee EurotaxGlass'sin konsernin osaamiskeskus ja vaihtoautomarkkinainformaation laskentakeskus. EurotaxGlass's on auditointinsa aikana tunnustanut Grey-Henin markkinainformaation ja laskentamallit maailman edistyneimmiksi. Grey-Henin laskentamallien ja tietotaidon saaminen käyttöön koko kansainvälisessä konsernissa olikin merkittävin tekijä yhdistämispäätöksessä. Grey-Henin osaaminen tulee mullistamaan EurotaxGlass'sin tiedontuotannon. Tämä on merkittävä tunnustus Grey-Henin kehittämälle prosessille, jonka vertaista ei löydy mistään muualta maailmasta.

Myös molempien yritysten asiakkaat hyötyvät, kun yritykset yhdistävät tuotepalettinsa ja erityisosaamisensa. Suomen markkinoille tulee uusia tehokkaita ohjelmistoja ja Euroopan markkinat taas saavat pitkälle kehittyneitä automarkkinatietopalveluita. Yhdistymispäätös tulee kasvattamaan EurotaxGlass'sin konsernista Euroopan kiistattoman markkinajohtajan ja edistyneimmän informaation tuottajan.

 

toimitusjohtaja

Yrityksen perustaja
Mikael Teerilahti

Grey-Hen perustettiin hieman yli 20 vuotta sitten tuottamaan tietoja vaihtoautomarkkinoiden hintakehityksestä autokaupan tarpeisiin. Yhtiö kerää sähköisesti erilaisilla toreilla myynnissä olevista autoista yksityiskohtaiset tiedot. Niiden avulla mitataan käytettyjen autojen markkinahintoja ja niiden muutoksia.